BROWNIE
El Brownie és un pastís de xocolata de
petites dimensions, com un pa de pessic bastant dens. És originiario d'Estats
Units, i el seu nom prové de la paraula "brown", que significa
"marró" en anglès.
Encara que et sembli una recepta
complicada, comprovaràs que és bastant senzilla de preparar i que no necessita
massa temps per a la seva preparació, per la qual cosa qualsevol pot fer-ho a
casa.
El Brownie admet una àmplia gamma
d'ingredients per crear diferents receptes, que aquí en aquesta web
especialitzada t'anirem mostrant, perquè puguis provar variades receptes.
Esperem que t'agradin les mateixes.
Recepta de Brownie
Actualització: 2015.04.24
Per començar us portem una recepta per
hacerBrownie de forma senzilla i tradicional. Aconsegueix fer uns Brownies dels
de tota la vida.
Ingredients:
- 250 grams de mantega sense sal
- 125 grams de farina de rebosteria
- 225 grams de sucre
- 150 grams de xocolata per fondre
- 4 Ous L
- 5 grams de canyella mòlta
- 5 grams de sucre avainillat o una
mica d'essència de vainillaPreparación:
Després de provar moltes receptes amb
què fer Brownie de forma tradicional, nosaltres els preparem com s'han fet des
de sempre, perquè és la manera que més ens agrada. A continuació us anem a
detallar el procés d'elaboració per fer aquest Brownie senzill, i més endavant
us mostrarem altres receptes per preparar uns Brownies més elaborats i amb més
ingredients. Anem amb ella.
El primer que hem de fer és fondre la
xocolata per a postres, emprant el microones o bé fer-ho en una petita olla a
foc lent. Nosaltres preferim la segona opció, perquè es controla millor el fos
de la xocolata que emprant el microones.
Sobre la xocolata, podeu emprar el que
més us agradi, amb més o menys percentatge de xocolata, però recomanem emprar
un de marca coneguda, ja que sempre obtindrem un millor resultat pel que fa al
gust. Un cop estigui gairebé fos del tot, afegim la mantega tallada a daus, i
desfem juntament amb la xocolata, fins que formin una barreja perfecta. Apartem
aquest recipient per tornar a usar-lo després.
En un altre recipient anem a batre els
ous, afegint posteriorment el sucre, i remenant amb l'ajuda d'unes varetes
manuals o una batedora, fins que es formi una pasta blanquinosa, amb el sucre
ben integrat. Aboquem el contingut d'aquest recipient en el primer, i tornem a
barrejar bé amb les varetes. Agregueu també la canyella i la vainilla o el
sucre avainillat.
Anem a preescalfar el forn a 180 º C,
si no ho hem fet ja, perquè aconsegueixi aquesta temperatura abans de ficar el
motlle per al Brownie.
Sobre el motlle, podem emprar un de
silicona, o bé folrar un de tradicional amb paper vegetal, per evitar que
s'enganxi la massa. Particularment preferim un motlle de silicona, perquè és
molt manejable i ens dóna bons resultats sempre, però cada un que empri el que
prefereixi o tingui a mà.
Aboquem la massa al motlle escollit,
que fiquem després en el forn durant uns 25-30 minuts, amb la calor activat
tant a dalt com a baix. Abans que finalitzi aquest temps us recomanem punxar el
Brownie i comprovar que l'interior està bé de fer. Un buenBrownie ha d'estar
ben fet per fora i una mica menys per dins, perquè tingui aquesta textura tan
característica d'aquest.
Un cop estigui al punt, el deixem
refredar i desmotllem. I ja podem gaudir del nostre Brownie casolà, bé tal qual
o bé si voleu juntament amb una mica de xocolata líquid o una mica de nata per
sobre.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada