dijous, 7 de maig del 2015

BROWNIE

                              BROWNIE
El Brownie és un pastís de xocolata de petites dimensions, com un pa de pessic bastant dens. És originiario d'Estats Units, i el seu nom prové de la paraula "brown", que significa "marró" en anglès.

Encara que et sembli una recepta complicada, comprovaràs que és bastant senzilla de preparar i que no necessita massa temps per a la seva preparació, per la qual cosa qualsevol pot fer-ho a casa.

El Brownie admet una àmplia gamma d'ingredients per crear diferents receptes, que aquí en aquesta web especialitzada t'anirem mostrant, perquè puguis provar variades receptes. Esperem que t'agradin les mateixes.

Recepta de Brownie




Actualització: 2015.04.24

Per començar us portem una recepta per hacerBrownie de forma senzilla i tradicional. Aconsegueix fer uns Brownies dels de tota la vida.
Ingredients:
- 250 grams de mantega sense sal
- 125 grams de farina de rebosteria
- 225 grams de sucre
- 150 grams de xocolata per fondre
- 4 Ous L
- 5 grams de canyella mòlta
- 5 grams de sucre avainillat o una mica d'essència de vainillaPreparación:
Després de provar moltes receptes amb què fer Brownie de forma tradicional, nosaltres els preparem com s'han fet des de sempre, perquè és la manera que més ens agrada. A continuació us anem a detallar el procés d'elaboració per fer aquest Brownie senzill, i més endavant us mostrarem altres receptes per preparar uns Brownies més elaborats i amb més ingredients. Anem amb ella.

El primer que hem de fer és fondre la xocolata per a postres, emprant el microones o bé fer-ho en una petita olla a foc lent. Nosaltres preferim la segona opció, perquè es controla millor el fos de la xocolata que emprant el microones.

Sobre la xocolata, podeu emprar el que més us agradi, amb més o menys percentatge de xocolata, però recomanem emprar un de marca coneguda, ja que sempre obtindrem un millor resultat pel que fa al gust. Un cop estigui gairebé fos del tot, afegim la mantega tallada a daus, i desfem juntament amb la xocolata, fins que formin una barreja perfecta. Apartem aquest recipient per tornar a usar-lo després.

En un altre recipient anem a batre els ous, afegint posteriorment el sucre, i remenant amb l'ajuda d'unes varetes manuals o una batedora, fins que es formi una pasta blanquinosa, amb el sucre ben integrat. Aboquem el contingut d'aquest recipient en el primer, i tornem a barrejar bé amb les varetes. Agregueu també la canyella i la vainilla o el sucre avainillat.

Anem a preescalfar el forn a 180 º C, si no ho hem fet ja, perquè aconsegueixi aquesta temperatura abans de ficar el motlle per al Brownie.

Sobre el motlle, podem emprar un de silicona, o bé folrar un de tradicional amb paper vegetal, per evitar que s'enganxi la massa. Particularment preferim un motlle de silicona, perquè és molt manejable i ens dóna bons resultats sempre, però cada un que empri el que prefereixi o tingui a mà.

Aboquem la massa al motlle escollit, que fiquem després en el forn durant uns 25-30 minuts, amb la calor activat tant a dalt com a baix. Abans que finalitzi aquest temps us recomanem punxar el Brownie i comprovar que l'interior està bé de fer. Un buenBrownie ha d'estar ben fet per fora i una mica menys per dins, perquè tingui aquesta textura tan característica d'aquest.

Un cop estigui al punt, el deixem refredar i desmotllem. I ja podem gaudir del nostre Brownie casolà, bé tal qual o bé si voleu juntament amb una mica de xocolata líquid o una mica de nata per sobre.



Resultat d'imatges de BROWNIE



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada